Tjäääeeee

Publicerad 2014-02-15 05:44:00 i I USA,

Tjenaaa
hinner aldrig blogga längre, kommer inte ihåg det heller då jag alltid har fullt upp. Har det så otroligt bra och tänker inte lägga tid på att uppdatera här mer när jag inte hinner eller har lust. Nu i veckan började skolans spring sports så jag har hängt på Track & field träningarna hela veckan vilket har varit superkul. Goaste gänget! Vädret har varit 26+ och nu i helgen ska vi ha 31. Har inget att klaga på. Hoppas det är bra med er där hemma också! 😘💕☀️🌴🇺🇸💖
 

today is a good day

Publicerad 2014-02-05 02:30:00 i I USA,

Ni ska bara veta hur glad jag är idag. Mamma och pappa har bokat sina flygbiljetter och jag vet nu exakt när de kommer hit. Det ska bli så jävla kul att få träffa dem igen, ni anar inte hur det är att vara hemifrån så pass länge. Jag längtar efter dem jättemycket, mina störtsta supporters ju! Så idag är det glada miner!!
 
 

Om

Min profilbild

Hej & välkommen till min blogg! Jag heter Josefine, och bloggar om mitt utbytesår i Arizona, USA 13/14. Jag reser med EF och åker i Juli på deras Language and Culture Camp innan jag åker vidare till min värdfamilj. Ni kommer under året få följa min vardag och se hur jag har det! Hoppas ni kommer gilla bloggen!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela