Writing check

Publicerad 2013-10-23 04:36:54 i I USA,

Imorse hade jag AIMS provet, den skrifitliga delen. Tycker inte det var så mycket skriva dock, 30 kryssfrågor och sen skulle man skriva ett brev. Men det är ganska svårt att avgöra ibland vilket svar som är mest korrekt när tre av fyra svar i princip säger samma sak. Idag sa några till mig att det är en god ide att repetera algebra 1 och geometry innan torsdag - skjut mig. Var hur som helst färdig mycket tidigare idag än jag hade räknat med så jag hade keramik lektionen i alla fall och idag hade vi fått in färg så jag har målat några av mina konstverk idag. Snart ska vi få ha sånna där snurrbord ni vet, så kul ju! Det var sånt jag trodde vi skulle göra när jag började i den klassen.
 
Känner mig så uppåt nu, hade inte trott för fem veckor sen att jag skulle ha det så här bra som jag har det nu. Haha idag fick jag höra josefine stop smiling you are getting annoying. :) Kul att det kan gå från do you never smile till detta. Nu har jag gjort lite financial algebra, börjar förstå hur man konverterar decimal till procent nu.. haha lol skämtar bara, riktigt så illa är det inte. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Hej & välkommen till min blogg! Jag heter Josefine, och bloggar om mitt utbytesår i Arizona, USA 13/14. Jag reser med EF och åker i Juli på deras Language and Culture Camp innan jag åker vidare till min värdfamilj. Ni kommer under året få följa min vardag och se hur jag har det! Hoppas ni kommer gilla bloggen!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela