Jag gillar Phoenix och godis

Publicerad 2013-10-02 07:48:00 i I USA,

Har haft det så bra denna helgen och de senaste dagarna! Hade det kalasbra i Phoenix, väldigt fin stad vad jag hann se. Träffade så kul och trevliga personer där! Idag har jag haft träning och efteråt vad jag och Theresa och handlade mat. Tycker det är så kul att gå runt bland hyllorna i mataffärerna här haha. Sen köpte vi starbucks också, måste sluta med den vanan innan det går för långt.. har varit där tre dagar på raken nu. 
 
När vi kom hem städade jag på mitt rum lite, det såg ut som ett birthday party där inne med alla mina påsar och ballonger. Nu kollar jag på Sunes sommar och känner mig svensk. Åh vad jag har smaskat i mig godis idag också, så gott! Kommer inte ihåg att det var såhär gott innan jag flyttade!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Hej & välkommen till min blogg! Jag heter Josefine, och bloggar om mitt utbytesår i Arizona, USA 13/14. Jag reser med EF och åker i Juli på deras Language and Culture Camp innan jag åker vidare till min värdfamilj. Ni kommer under året få följa min vardag och se hur jag har det! Hoppas ni kommer gilla bloggen!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela