Mjölkkaraff

Publicerad 2013-10-18 05:26:32 i I USA,

Idag var jag tillbaka i skolan, och det var så sjukt kul! "Oh josefine you're back i've missed you!!" Insåg idag att jag under denna korta tid ändå hunnit få flera riktigt bra vänner här. Ibland är det lite svårt att inse att jag faktiskt har det, och ibland kan jag tänka att det skulle vara väldigt skönt att få vara hemma och umgås med dem som redan känner mig. MEEEN det går ju bra här!! :) 
 
Skolan var i alla fall som sagt kul, känner att jag tog tag i livet lite idag haha, har pratat med lärare och fått en del arbete jag ska ta igen och jobba ikapp. Men det ska väl gå det också, har även varit och pratat med skolsystern idag och hämtat lite papper jag behöver. På keramiken idag började jag göra en karaff haha det var så roligt verkligen, den är vårat hitills svåraste projekt och många är redan klara med den. Så idag tänkte jag att jag skulle börja med den eftersom allting måste vara färdigt nästa vecka och så skulle en kille hjälpa mig och jag gjorde världens minsta karaff hahahah! Typ en såndär man har kaffemjölken i blev det, är nästan klar medans alla andras är stora och har tagit flera lektioner!
 
Haha idag när jag satt på 5th period fick jag höra att vi har matteprov 6th period! Det var väl ett av mina sämsta prov tror jag, #yolo #swag #osv
 
Här har ni min hundvalp som jag inte tror jag har visat ännu 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Hej & välkommen till min blogg! Jag heter Josefine, och bloggar om mitt utbytesår i Arizona, USA 13/14. Jag reser med EF och åker i Juli på deras Language and Culture Camp innan jag åker vidare till min värdfamilj. Ni kommer under året få följa min vardag och se hur jag har det! Hoppas ni kommer gilla bloggen!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela