Min födelsedag

Publicerad 2013-10-01 23:30:40 i I USA,

Jag hade en superbra födelsedag igår! Jag har varit i Phoenix i några dagar, har inte nämnt det innan men haha nu vet ni. Så i alla fall var det där jag spenderade min dag. På morgonen kom Theresa och Sierra hem med den störta starbucks latten till mig, sen ringde mamma och pappa och sa grattis också! Jag öppnade paketet från Eva som jag hade tagit med mig också, så himla kul grejer verkligen. 
 
När Sierras syster och henne kompis kom hem sa de till mig att gå ner i köket och där hade de fixat med tårta och en ballong! Så kul och jag hade ingen aning och fattade inte när de hade hunnit köpa det. Så vi åt tårta och sen frågade de vad jag ville göra. Eftersom jag inte hade någon klänning till homecoming än och ville köpa en klocka så tog de med mig till ett enormt köpcenter där de hade precis allting. Jag köpte min klocka jag ville ha från Michael Kors, lite kläder, skor och jag hittade min homecoming dress
 
När vi var nöjda åkte vi tillbaka till huset och åt mer tårta och nybakade kakor och sen badade vi i familjens underbara pool. Jag hade en riktig toppendag verkligen!
 
Nu idag kom vi tillbaka till Bullhead igen och jag öppnade paketet från min FAMILJ som hade kommit! Blev så stört glad och ni träffade väldigt rätt med allting! Förstår inte att ni lyckades trycka ner så mycket i lådan haha. Och sen fick jag ännu en överraskning! Shelly (Sierras & Theresas mamma) kom med massa rosa ballonger och ett paket hon också! Så snäll och gullig verkligen! Fick ett par ascoola converse och små handkrämer. Har bott här i några veckor och de vet redan EXAKT vad jag gillar. Sån himla bra familj det här. Ska lägga upp bilder senare idag på alla presenter jag fick, TACK SÅ MYCKET ALLIHOPA :) 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Hej & välkommen till min blogg! Jag heter Josefine, och bloggar om mitt utbytesår i Arizona, USA 13/14. Jag reser med EF och åker i Juli på deras Language and Culture Camp innan jag åker vidare till min värdfamilj. Ni kommer under året få följa min vardag och se hur jag har det! Hoppas ni kommer gilla bloggen!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela