Green & Gold day

Publicerad 2013-10-13 01:06:40 i I USA,

I fredags var det Green & gold day i skolan så jag hade en grön och guldig tutu och en senior tröja jag hade fixat med några kompisar jag har träffat i genom simlaget. Vi beställde tröjorna till senior picture, och tillsammans bildade vi 2014! Jag var utropstecknet och istället för en 0a hade vi skolans "maskot" eller symbol. På bilden står vi i första raden så vi syns tydligt. 
 
Sen hade vi skolans andra pep rally som var väldigt lyckat. Det är spirit committee som håller i dem där jag är med. De som var nominerade och framröstade till Homecoming fick även tiaror och sånna där band ni vet haha.. vet verkligen inte vad det kallas. Men man fick inte veta vem som hade vunnit än!
 
Efter skolan var det parade, en parad på en gata och många av skolans klubbar hade gjort "floats" alltså typ flak med olika grejer på. Simlaget gjorde inte någon men Student council hade gjort en fin. Vi hade från filmen "up" så hade vi byggt ett sånt hus och hade massa ballonger på. Efter paraden hängde jag med hem till Elena där vi var i några timmar och sen åkte vi tillbaka till skolan för att kolla på Homecoming game i football. 
 
Det var inte så roligt att se dock då vi förlorade stort, men det var kul att de presenterade vinnarna till homecoming queen & king! Trodde att sånt brukade avlsöjas på homecoming men det fick vi veta under matchen. När det var klart åkte jag hem till Elena och sov över där. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Hej & välkommen till min blogg! Jag heter Josefine, och bloggar om mitt utbytesår i Arizona, USA 13/14. Jag reser med EF och åker i Juli på deras Language and Culture Camp innan jag åker vidare till min värdfamilj. Ni kommer under året få följa min vardag och se hur jag har det! Hoppas ni kommer gilla bloggen!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela