Det fulaste jag sett

Publicerad 2013-10-22 03:46:31 i I USA,

Idag har varit en kanondag i skolan, älskar skolis. Det ända jobbiga är att komma upp på mornarna, saknar mitt gymnasieschema med olika tider varje dag. Gjordet det absolut fulaste jag sett på keramiken idag. Skrattade tills jag grät när jag ställde in den i skåpet för att torka. Förstår inte vad som gick snett med den, men det var uppenbarligen något som gick väldigt fel. Men eftersom jag kommer missa alla resterande keramiklektioner denna veckan då jag har AIMS proven var jag tvungen att bli färdig. 
 
Efter skolan var det träning, kall pool men rolig träning! Vi körde sprints och dyk i lag, kul juuu. Nu ska jag göra en  läxa och tagga skrivprovet imorgon. Ska hur som helst bli väldigt intressant att se hur mina skills är i engelska när jag nu kommer bli bedömd som en av amerikanarna. Onsdag kväll kommer jag förmodligen ha depression då mattedelen är på torsdag haha. 
 
Tror inte jag behöver ringa in vilken som är min, men om ni inte förstår så är den på översta hyllan..fy fan hahaha
 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2013-10-22 13:46:41

Haha, veery ugly! Men alla är ju lika fula! 🌀 moster

Postat av: Jonny

Publicerad 2013-10-26 21:26:18

Jag tycker i alla fall den är vacker

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Hej & välkommen till min blogg! Jag heter Josefine, och bloggar om mitt utbytesår i Arizona, USA 13/14. Jag reser med EF och åker i Juli på deras Language and Culture Camp innan jag åker vidare till min värdfamilj. Ni kommer under året få följa min vardag och se hur jag har det! Hoppas ni kommer gilla bloggen!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela