bullheadcitygirl

Publicerad 2013-11-10 03:56:00 i I USA,

Har inget att göra idag så kan ju blogga lite kanske. Igår var det kort skoldag, alla lektioner var 29 minuter och sen hade vi en assembly i gymmet för att hedra alla veteraner. På måndag är vi lediga för att det är "veterans day". Fick 100% på ett oförberett quiz igår på financial algebra! Är fortfarande väldigt ovan att vara hemma så tidigt varje dag och faktiskt ha tid till att göra saker efter skolan nu. Har ju i princip haft träning varje dag sen jag kom hit. Äter inte som en häst nu längre i alla fall och tur är väl det haha. Ska hitta lite klubbar nästa vecka att gå med i så jag har något att göra. Får väl även ragga upp någon snygg kille som kan börja köra hem mig efter skolan också. Det gick ju bra förra gången i alla fall.
 
Idag har jag varit och bytt mitt telefonabonemang och sen var jag en sväng på walmart också. Nu ligger jag och kollar på en gammal harry potter film. Ikväll ska vi laga mammas wienerschnitzlar vilket blir spännande. Imorgon händer det lite mer dock, vi ska åka till Las Vegas och gå på en show där och sen åker vi hem på måndag igen. Tror det blir jättekul! 
 
Detta är i Las Vegas för några veckor sen, det är så jävla mäktigt IRL.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Hej & välkommen till min blogg! Jag heter Josefine, och bloggar om mitt utbytesår i Arizona, USA 13/14. Jag reser med EF och åker i Juli på deras Language and Culture Camp innan jag åker vidare till min värdfamilj. Ni kommer under året få följa min vardag och se hur jag har det! Hoppas ni kommer gilla bloggen!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela