Månad 6

Publicerad 2014-01-24 06:53:03 i Månaderna,

Sex månader har jag varit här idag och har fyra kvar. Kan vara ärlig och säga att januari inte har varit min favoritmånad kanske då den har varit lite turbulent (?) men det har hänt mycket bra ändå! Hade en bra och annorlunda jul och en sjukt rolig nyårsafton, har varit i Las Vegas och shoppat. Sen skolan började igen och det har varit väldigt roligt att träffa alla igen! Skolan hade en talent show när vi kom tillbaka vilket var askul! Har tyvär bara dåliga bilder från den... Efter mycket om och men färgade jag håret brunt så ser inte så typisk svensk ut nu och de kan inte säga "the blonde one" längre haha. Har spenderat mycket tid med några av de andra utbytesstudenterna här denna månaden, är alltid kul att hänga med dem då man oftast klickar väldigt bra. Kämpar mer och mer med att skriva bra, märker att jag har tappat det endel men det är ju inte så konstigt. Saknar att prata lite svenska ibland faktiskt! Har insett vilket bra land Sverige är och jag uppskattar det jag har hemma mycket mer nu. Det har blivit varmt här nu igen också, 20+ hehe vet att ni inte är avundssjuka! 
 
 
 
Det var väl vad jag kan komma på om denna månaden. Har haft kul även om det inte har hänt en supermassa saker, har varit lite vardagligt liksom sen jullovet tog slut. Saknar er där hemma men är så taggad på resterande månader jag har kvar här. Det börjar redan kännas som att tiden håller på att rinna ut lite!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Hej & välkommen till min blogg! Jag heter Josefine, och bloggar om mitt utbytesår i Arizona, USA 13/14. Jag reser med EF och åker i Juli på deras Language and Culture Camp innan jag åker vidare till min värdfamilj. Ni kommer under året få följa min vardag och se hur jag har det! Hoppas ni kommer gilla bloggen!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela