lite vardag

Publicerad 2014-01-23 02:10:40 i I USA,

Full rulle efter långhelgen med skola och sådär. Går väldans bra i skolan nu med mina betyg och så, har dock inte bytt klasser än vilket jag verkligen vill göra. Har gått från extremt skoltrött till pluggis. Igår hjälpte jag till på vår skolas blood drive, folk donerar blod. Mitt vill de dock inte ha! :))) Annars händer inte något speciellt i skolan direkt, gjorde en sjukt snygg karaff eller kanna på keramiken förra veckan, med viss hjälp haha! Tycker att jag i allmänhet har lärt mig väldigt mycket det här skolåret faktiskt. Även om det inte ses som ett "vanligt/ riktigt" skolår i Sverige så har jag fått ut mycket av det ändå. 
 
Annars går jag och funderar på hurvida jag ska göra en sport nu när det är spring season eller inte. Är lite inne på att köra track & field men jag vet inte! Det är väldigt tidskrävande ett ha en sport och man missar endel när man måste åka runt och sen är det lite stressigt med läxor och så. Men jag saknar simträningen och vara i ett skollag. Har två veckor att bestämma mig i alla fall. Har även blivit erbjuden att vara manager för track vilket kanske är smidigt samtidigt som jag skulle få ut något roligt av det men känner att jag lika gärna borde träna då om jag ska lägga ner den tiden. Ska göra mitt månadsinlägg nu i alla fall tror jag också så det kommer snart.  
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Hej & välkommen till min blogg! Jag heter Josefine, och bloggar om mitt utbytesår i Arizona, USA 13/14. Jag reser med EF och åker i Juli på deras Language and Culture Camp innan jag åker vidare till min värdfamilj. Ni kommer under året få följa min vardag och se hur jag har det! Hoppas ni kommer gilla bloggen!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela