life is perf

Publicerad 2014-04-10 02:13:00 i I USA,

 tjenareee har det så braaaa, älskar livet här atm. Denna terminen är den bästa någonsin i skolan looove it. Vill inte hem. Har en sån chillvecka dessutom, igår kollade vi på filmer halva skoldagen och idag var vi ute halva dagen i 37 grader, är SÅ brun haha! Idag höll jag ett tal i min government klass och pratade om återvinning haha ägigt. Efter skolan åkte jag med en kompis och köpte slushies innan vi drog hem. Annars är jag alltid på track practice efter skolan med mina throwers och hänger med dom, goaste gänget. Ska även leta efter en klänning till prom nu i veckan också som vi planerar för fullt, kommer nog bli en väldigt rolig kväll! 
 
bakade bullar i helgen, sååå gott! kämpade för dom ska ni veta, gick till affären i 35 grader för att köpa ingredienserna och sen tillbaka igen haha. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Hej & välkommen till min blogg! Jag heter Josefine, och bloggar om mitt utbytesår i Arizona, USA 13/14. Jag reser med EF och åker i Juli på deras Language and Culture Camp innan jag åker vidare till min värdfamilj. Ni kommer under året få följa min vardag och se hur jag har det! Hoppas ni kommer gilla bloggen!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela