saturdaaaay

Publicerad 2014-04-13 05:41:59 i I USA,

Lördag idag, har solat på baksidan (måste bli av med min farmers tan), shoppat och ätit glass med en kompis och power walkat på kvällen. Så bra dag. Igår hittade jag och köpte min klänning till prom i Las Vegas, bara tre veckor kvar nu, ska vli väldigt kul. 
solbrillor all day every day
 

tacksam

Publicerad 2014-04-10 06:54:15 i I USA,

Jag är så tacksam för att mamma och pappa lät mig åka ivåg till usa det här året. Det har hänt så mycket och jag har ingen aning om hur livet hade sett ut nu om jag inte hade åkt iväg. Att jag tar studenten ett år senare gör mig ingenting för det har varit så sjukt värt. Att vara utbytesstudent har varit det svåraste och mest påfrestande jag gjort men även det häftigaste, mest lärorika, roligaste och bästa jag någonsin har gjort. Jag är jätteglad att jag åkte iväg och ångrar det inte en sekund även om det inte har varit vad jag hade föreställt mig. Vet att ni inte fått någon direkt uppdatering om vad som har hänt under året, men jag anser att det bara är bra att jag har varit upptagen med annat.
 
 
 
 

life is perf

Publicerad 2014-04-10 02:13:00 i I USA,

 tjenareee har det så braaaa, älskar livet här atm. Denna terminen är den bästa någonsin i skolan looove it. Vill inte hem. Har en sån chillvecka dessutom, igår kollade vi på filmer halva skoldagen och idag var vi ute halva dagen i 37 grader, är SÅ brun haha! Idag höll jag ett tal i min government klass och pratade om återvinning haha ägigt. Efter skolan åkte jag med en kompis och köpte slushies innan vi drog hem. Annars är jag alltid på track practice efter skolan med mina throwers och hänger med dom, goaste gänget. Ska även leta efter en klänning till prom nu i veckan också som vi planerar för fullt, kommer nog bli en väldigt rolig kväll! 
 
bakade bullar i helgen, sååå gott! kämpade för dom ska ni veta, gick till affären i 35 grader för att köpa ingredienserna och sen tillbaka igen haha. 

Om

Min profilbild

Hej & välkommen till min blogg! Jag heter Josefine, och bloggar om mitt utbytesår i Arizona, USA 13/14. Jag reser med EF och åker i Juli på deras Language and Culture Camp innan jag åker vidare till min värdfamilj. Ni kommer under året få följa min vardag och se hur jag har det! Hoppas ni kommer gilla bloggen!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela