homecoming week

Publicerad 2013-10-09 06:26:56 i I USA,

Här kommer (äntligen) en liten uppdatering. Har haft så fullt upp att jag inte ens tänkt på att uppdatera något här haha. Men jag har det så bra så, lever loppan! Idag på träningen hade de glömt lägga i klor i poolen så vi fick inte simma förens den sista halvtimman. Istället fick vi springa och göra situps.
 
Denna veckan är det Homecoming week, alltså fullt upp. Vi har spirit days med olika teman man ska klä sig efter och diverse aktiviteter också. 
 
Så här ser min vecka ut klädmässigt:
Måndag- ingen skola
Tisdag- royal highness / prince & princess
Onsdag- good vs evil / superheroes & villains
Torsdag- a pirate's life for me
Fredag- green & gold day
 
Imorgon, onsdag har vi thundergames vilket ska bli superroligt! Vad jag har förstått är det olika lag som tävlar mot varandra i massa olika grenar. Alla säger att det är sååå kul! Så efter träningen imorgon ska jag direkt tillbaka till skolan för att förbereda det eftersom jag är med i elevrådet. På torsdag har jag ett swim meet, hemma vilket är skönt. Fredag är det senior pictures, peprally, parade OCH homecoming game i football. Är så taggad på allt! Sen lördag är det homecoming dance! Ska till skolan 7 på morgonen för att göra iordning! woot woot.
 
 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2013-10-09 11:52:22

Härligt Jossan! Njut så länge der varar! 🌀

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Hej & välkommen till min blogg! Jag heter Josefine, och bloggar om mitt utbytesår i Arizona, USA 13/14. Jag reser med EF och åker i Juli på deras Language and Culture Camp innan jag åker vidare till min värdfamilj. Ni kommer under året få följa min vardag och se hur jag har det! Hoppas ni kommer gilla bloggen!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela