glassssigt

Publicerad 2013-10-19 08:00:21 i I USA,

Idag har varit en lång dag känner jag, är så trött och seg nu. Skolan gick fort som alla fredagar, hade ett ekonomiprov idag som gick bra och annars hände det inget speciellt alls. På fredagar är alla lektioner endast 40 minuter så man hinner inte göra speciellt mycket. Efter skolan var jag med några på subway och åt, det är alltid segt med dötiden mellan skolan och träningen på fredagar eftersom det är 2.5 timmars vänta. Utan bil och körkort är livet lagom kul i staterna. Trodde aaaldrig jag skulle sakna att åka buss innan jag kom hit.
 
Var inte på simhumör idag så jag gjorde core work på en yogamatta i solen istället. Har varit helt perfekt väder här idag, 30 grader och solsken! Inte 45 så man kvävs eller 20 och blåsigt utan helt perfekt! Kommer sakna solen och värmen här så mycket sen, man blir mycket piggare och gladare här. 
 
Ikväll har vi varit och ätit middag ute och sen hämtade vi med oss glass. Klagar inte! :) Imorgon ska jag upp tidigt och voluntärarbeta. Jag ska hjälpa till på ett event som heter Alzheimer's walk här, vi ska hjälpa till att dela ut vatten och mat till dem som är med. Ska bli kul och bra! Kommer även träffa min kontaktperson imorgon men det är allt jag tänker hitta på. Har väldigt mycket skolarbete att göra i helgen, ska jobba ikapp massa papper, göra en power point samt skriva en draft på mitt senior paper som är en uppsats alla seniors gör. Mycket men bra, måste ju jobba liite här borta, börjar redan undra hur jag ska reda ut gymnasiet när jag kommer hem...
 
Och nej jag är fortfarande blondie
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Hej & välkommen till min blogg! Jag heter Josefine, och bloggar om mitt utbytesår i Arizona, USA 13/14. Jag reser med EF och åker i Juli på deras Language and Culture Camp innan jag åker vidare till min värdfamilj. Ni kommer under året få följa min vardag och se hur jag har det! Hoppas ni kommer gilla bloggen!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela