Because you tjatar

Publicerad 2013-11-05 02:36:30 i I USA,

Har varit full rulle här borta ett tag nu. Gjorde en videoblogg till er i torsdags faktiskt men la aldrig upp den. Torsdags var det Halloween och jag var bjuden på en bonfire på kvällen, så mys. Vi gjorde smores bland annat. I fredags åkte jag med simlaget till Yuma där vi hade regionals. Jag simmade free i ett medley lag, 50 free och 100 free. Första gången på över 1 månad jag kom ihåg att det är kul att simma. Vi hade regionals hela dagen och sen checkade vi in på ett hotell. Delade rum med Megan, Chanelle och Theresa. På kvällen shoppade jag och var på starbucks.
 
Lördag blev jag väckt tidigt vilket var lite bittert men vi åt i alla fall frukost på hotellet och sen gick vi till starbucks och shoppade mer. Sen åkte vi tillbaka till poolen och simmade hela dagen igen om man hade gått vidare. Vår skola kom på 4e plats. Sen åkte vi till ett buffé ställe och åt middag innan vi rullade hem igen.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Hej & välkommen till min blogg! Jag heter Josefine, och bloggar om mitt utbytesår i Arizona, USA 13/14. Jag reser med EF och åker i Juli på deras Language and Culture Camp innan jag åker vidare till min värdfamilj. Ni kommer under året få följa min vardag och se hur jag har det! Hoppas ni kommer gilla bloggen!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela